Brud & Fest

Jag som driver brudofest heter Sarah och jobbar även som dekoratör. Brudofest drivs genom Bolagskraft med org nr. 5567161855. Sen jag var liten har fina klänningar fascinerat mig mycket och en dröm har gått i uppfyllelse när jag kunde starta upp Brudofest.

Här kan du hitta din drömklänning till bal, fest och bröllop till ett mycket bra pris och i fin kvalite!!! Jag har inte en massa fördyrande mellanhänder utan köper direkt från tillverkare och konkurspartier. Alla klänningar finns i stl 34-48 och endel skräddarys efter dina mått.

Då jag har klänningarna i mitt hem kan jag pressa redan mycket låga priser och kan hålla öppet helt efter önskemål, dag som kväll och även helger! Klänningarna som jag importerar kommer från USA och Asien.

Min duktiga skräddare kan även sy upp din drömklänning efter önskemål (ej öppet köp på skräddarsydda klänningar). Hör gärna av dig med en bild på vad du önskar så får du ett kostnadsförslag (alltid en kostnad under 4000 SEK) inom 1 dygn.

I mitt sortiment finns även märkesklänningar som ALFRED ANGELO. Denna sida visar endast ett urval av mitt sortiment! Jag finns i Katrineholm och du är varmt välkommen hit efter tidsbokning! Jag skickar även klänningar till hela Sverige mot postförskott.

OBS! Ej utlösta paket debiteras med 500 :-

Mycket nöje!
Mvh Sarah
Senaste Nytt